• Ελλάδα 694 50 50 50 4 - Κύπρος +357 9999 75 06
  • Ελλάδα και Κύπρος

ΜΠΑΛΕΣ ΑΡΩΜΑΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Aromatherapy Oxygen Bath Balls

100% βιολογικά συστατικά. Σε κάθε συσκευασία 2 Μπάλες Οξυγόνου, 15 €. Απολαύστε τα υπέροχα πολυτελή προϊόντα αρωμαθεραπείας για σωματική & πνευματική αναζωογόνηση. Δημοφιλές προϊόν σε τουριστικά καταλύματα!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Οι Μπάλες Αρωμαθεραπείας έχουν λάδι από σπόρους κάνναβης, φύλλα κάνναβης και φύλλα από τριαντάφυλλα, ενεργά βότανα, αιθέρια έλαια, άλατα και οξυγόνο, που αναζωογονούν τα κύτταρα και όχι μόνο, για την απόλυτη σωματική και πνευματική ηρεμία.

ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: Μας προσφέρουν μαλακτική δράση στην επιδερμίδα και το σώμα μας απολαμβάνοντας ένα μπάνιο με αυτό το σπάνιο άρωμα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Μένουμε στην μπανιέρα για 15 λεπτά απολαμβάνοντας όλα τα παραπάνω θεραπευτικά συστατικά που περιέχουν οι μπάλες μας… τα προϊόντα μας είναι απόλυτα ασφαλής στη χρήση, χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες γιατί είναι 100% BIO.

ΧΡΗΣΗ: Τώρα μπορούμε να απολαύσουμε το μπάνιο μας ρίχνοντας στην μπανιέρα μία μπάλα  και σε 10 δευτερόλεπτα απελευθερώνονται…λάδι από σπόρους κάνναβης, φύλλα κάνναβης και φύλλα από τριαντάφυλλα, ενεργά βότανα, αιθέρια έλαια, άλατα και οξυγόνο τα οποία έχουν πολλές θεραπευτικές ιδιότητες όπως χαλαρωτικές, ενυδατικές και αντιβακτηριακές.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Παρασκευάζεται στην Ελλάδα για την CBD TRADING & GREEN FARMING LTD σε συνεργασία με την MESSINIA CANNABIS. Έδρα: Θεομήτωρος 21, Λευκωσία, Κύπρος.

Επιβεβαίωση Ηλικίας για την Πρόσβαση στην Ιστοσελίδα

Πρέπει να είσαστε άνω των 18 ετών